Werkwijze

Proefsessie

Gewoonlijk wordt er een afspraak gepland voor een proefsessie 4 tot 8 weken vóór de bruiloft. Deze proefsessie vind plaats in de studio van Amaracus Bridestyling.
In deze proefsessie gaan we bespreken en kijken welke soort bruidsmake-up en welk type bruidskapsel je wilt gaan dragen op je trouwdag. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die je mooi vindt.
Na de proefsessie zal de bruidsstyliste een materiaallijst invullen waarop zij kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor jouw bruidskapsel en de bruidsmake-up. Ook zal zij (met jouw toestemming) een aantal foto’s maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als tijdens de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

De grote dag!

Op de dag van de bruiloft komt de styliste naar de door jouw gewenste locatie om in een ontspannen sfeer je bruidskapsel en make-up te verzorgen. En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan deze feestelijke dag kunt beginnen! Als je het fijn vindt kunnen we je ook helpen met het aantrekken van je trouwjurk.

Gasten op je trouwdag

Uiteraard is het ook mogelijk om op jouw trouwdag het haar en/of de make-up van je (schoon)moeder, zussen of vriendinnen door ons te laten verzorgen.